Update fra Hove!

Hove har i år lagt opp til rebusløp for fotografer. For å få lov å ta bilder må man først hente pressebånd, så fotopass og så enda et fotopass.
Og så må man gjennom akkurat det samme dagen etter. Og dagen etter det og dagen etter det igjen... 

For å kjøpe noe som helst her inne, må man fylle på et "kontantkort". Dette kan man kun gjøre på enkelte ladestasjoner. Disse stasjonene tar ikke cash og kortterminalen er stort sett alltid nede.

På konsertfronten kan jeg informere om at Fat Joe sugde. 
Jadakiss var helt ait. 
U-N-I, VauLars og Necro rocket!

Ellers kan jeg fortelle at jeg har spist masse burritos, cruiset i en buick wildcat, skylt på Lars Vaular, møtt masse kjente, drukket masse øl, blitt litt mindre brun enn Stian og tatt et lass med bilder.
Alle som er her går med bloggbriller og stort sett alle er fra Bergen. Og alle er jæla hyggelige.
Nå skal jeg drikke øl og se Q-Tip. 

Og jo forresten, sjekke kingsize.no for bilder ;)

z7i0368 2

Ingen kommentarer

Karen

24.06.2009 kl.17:28

Savner Hove, var i fjor...Men det hørtes stress ut med alle de nye reglene!

Ri`

24.06.2009 kl.18:02

Damn.. HOVE hørtes egentlig bare STRESS ut etter å ha lest dette. Ikke like lei meg for at jeg ikke er det lenger kjenner jeg:)Prata med ei venninne mens Fat Joe var på scenen og hun sa det samme som deg.. at han SUGDE. haha, tviler ikke... men så har jeg aldri vært noe særlig fan av karen heller da.ladestasjoner.. damn... nå skjønner jeg hva hun mente når hun sa at hele festivalen var så "arrangert"... det der hadde jeg klikka på.. men det gjør vel folk også, sikkert uten at det hjelper også kan jeg tenke meg...Men fuck it.. dere har strålende vær og pils da! KOS DEG med de gode sidene av festivalen i alle fall:)

Jojoo

24.06.2009 kl.18:40

Ja altså jeg er mindre imponert. De tre fotopassene må forresten hentes på tre forskjellige steder og du bruker sånn ca en halvtime, tre kvarter på å få tak i alle sammen, depending on the kø.Kontantkortene suger, gidder ikke si noe mer om det engang, kjenner jeg blir provoser bare ved tanken.Men sånn ellers så koser jeg meg :) Driiitbra vær og god stemning :) OG - jeg sparer penger fordi jeg aldri får kjøpt noe hehe :p

Ri`

24.06.2009 kl.18:59

Digg å spare spenn da, men når du ikke får noe i magesekken er det ikke like morro vel?De køene høres bare MAD stress ut... shiiiit, kø i denne varmen må bare være helt for jævelig. Nei, huff.. skyggen i sofienbergparken og isbiter høres bra ok ut i dagfor meg haha, Og i kveld sal jeg prøve å komme meg på Immortal konserten også:)

steezy

24.06.2009 kl.20:25

yo. asså hvis du ser bort i fra lat stresset , som vi overdriver en smule, så er det THE SHIIIIT!

Jojoo

24.06.2009 kl.20:35

ja asså se bortifra alt det der, så er jo hove like koselig som alltid! :)Isbiter og skygge i sogienbergparken høres ut som rught up your alley, Ri ;) Kos deg! :) Nå er jeg full og må bevege meg her, dette er way too nerd!

Mrrr2

25.06.2009 kl.12:14

Kom hjeeeeeeeeeeeeemmmm!!! :(

Ri`

25.06.2009 kl.12:25

Jeg skal begrave magen i et hull i sanda i Hellas om et par dager, så jeg prøver å ikke være sjalu på Hove.. så alt negativt dere kan si suger jeg til meg om en svamp haha. I mitt hode er det MAD stress å være på Hove nå! haha.Fikk med meg Imortal Tecnique i går også, nice!

Linn Elisabeth

25.06.2009 kl.12:54

Long time, no see girl!! Ser du koser deg på Hove, ha en herlig sommer sålenge!!Klem :))

Skriv en ny kommentar

Jojoo

Jojoo

0, Oslo

Norske blogger bloglovin
Facebook

Kategorier

Arkiv

hits