Tshawe

Fela

Harddisken er fortsatt full, så det skjer lite på fotofronten om dagen. Fant et bilde på facebook jeg helt hadde glemt at jeg hadde tatt, fett når sånt dukker opp og det ikke er jeg selv som drar dem frem! I like this one.

Tv Tredjestanden!

Tror jeg har lagt ut noen bilder fra dette tidligere, men her er hvertfall videoen! Tredje on some pirate shit. Haha var kaos kveld!

Today

Var ute og tok bilder for kingsize i dag og skulle egentlig sittet her og redigert dem nå, men.... Devin ligger og snorker på fanget mitt og jeg har ikke hjerte til å reise meg. Han har lagt der så lenge nå at jeg ikke har følelse igjen i den ene foten og blæren min holder på å sprenge. Han har...

Back like they never left!

Hvor lenge har vi ventet nå egentlig? Snart 10 år?! Har gledet meg til det her!

Ki the turtle

Harddisken min er full, så det er iphone only om dagen. Se på det trynet der da! Turtle! :)

Vakthunden!

Teller ned dagene til min 6. Splash Festival!

Og festivalen har i år 15. års jubileum og er UTSOLGT! Det har ikke kommet noen trailer for årets festival, så dette er fjorårets line-up med klipp fra 2010, men you get the general idea. Gleder meg som fæææææn!

You Know Who You Are

Jeg har fått helt oppheng. Skulle gjerne hatt hele albumet i akustisk versjon!

Turtleface :)

Er som om han har en sånn innebygget radar!

"Føles som om noen tar biler av meg" "Better pose!"

Ut på tur, aldri sur!

Om nom nom!

Haha lille skilpadden! :)

Kiara & Devin

J. Castro

Mixtape release på Rommen Skole/Scene/Rockeklubb!

Kidsa til Jonathan hadde avlsuttningsshow i dag og jeg er så trøtt at jeg omtrent ikke ser hva jeg skriver engang. Tar det i morgen ass, god natt! :p En million bilder. Over og ut.

Vika session

Sånn, kan noen nå forklare meg hvorfor bildene mine blir så sinnsykt kornete når jeg lagrer dem? De ser helt fine ut i photoshop og jeg har prøvd både lagre som og save for web and devices og ingenting funker. HVA gjør jeg galt? Og hvorfor funker noen og andre ikke? Klikker.

Muddy Fatique!!

Helgen... Tilstander.

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne egentlig. Dro på Skuret på fredag for å se Fidel, Degos, Maikelzito og noen svensker jeg såvidt hadde hørt litt på radioen dagen før. Visste jeg skulle ta bilder på Morradi dagen etter, så jeg hadde ingen planer om å ta det helt ut, var der bare for suppor...

Kiddo

Haha se på det bildet her!

Jojoo

Jojoo

0, Oslo

Norske blogger bloglovin
Facebook

Kategorier

Arkiv

hits