Det skjer igjen i morgen!

Verkstedet! Gratis inngang! Only Good Sounds!

Lange dager

Har følt meg bedre.

Chino 1 & Shishko

Og Flexi in spirit.

Dj Maikelzito

Gullet

Chris Brown på Spektrum

Bildene havnet til slutt i Natt&Dag, du kan lese anmeldelsen HER! Tech N9ne bildene er også ute og de finner dere HER! Bra helg.

Tech N9ne!!

K'naan - Country, God or The Girl

Ukens album. Skulle ønske jeg kunne skrive som han.

Krizz Kaliko

Konserthelgen startet på torsdag med Tech N9ne. Degos, Shishko, Padde og Herreløse på fredag og Chris Brown på lørdag. Hold dere oppdatert på kingsize.no for bilder!

DØR av denne!

Fotopass på Chris Brown....

9 fotografer, 8000 hylende fjortiser, en scenekant på 1.80 og to minutter - GO! Og de to minuttene var ikke sammenhengende engang, det var et minutt på begynnelsen av den første sangen, pause og så et minutt på begynnelsen av den neste sangen. Jeg mener... det er så godt som umulig. Jeg så jo...

Free Flexi!

Word

Theeeeee.... wheels on the bus go rund and round!

Photoshoot på en buss som beveger seg, med to barn som beveger seg enda mer, på en våt, mørk og grå dag = 200 bilder, hvorav INGEN er i fokus. Men Mili er søt da! :)

Doll-like

Gjorde noe jeg aldri pleier å gjøre i dag og jeg syntes det funker. Jeg hadde tenkt å slette disse bildene fordi de var uklare og fordi Kiara egentlig ser litt sløv ut, men det var noe med de som gjorde at jeg ikke klarte det. Hadde tenkt å redigere de svart/hvitt som alt annet jeg gjør, men je...

Maxmilian

Hipstamatic

Tester ut nyeste hipstamatic effekten... Dobbel-Zito!

Zito Zito

Jojoo

Jojoo

0, Oslo

Norske blogger bloglovin
Facebook

Kategorier

Arkiv

hits